Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Stavsudda

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Stavsudda

Stavsudda är en idyllisk liten ort på den vackra skärgårdsön i Stockholms skärgård, där lugnet och närheten till havet erbjuder en unik livskvalitet. Trots den avskilda placeringen, behöver inte invånarna avstå från bekvämligheterna av stadslivet, tack vare möjligheterna att få hemleverans av matkassar direkt till dörren. På matkassarna.se finns en jämförelse av olika leverantörer som ser till att invånare i Stavsudda enkelt kan njuta av färska ingredienser och varierade måltider utan att behöva lämna ön. Vår service gör det lätt för dig att hitta en matkasse som passar just dina behov, med detaljerade jämförelser av betyg, utbud, priser, leveransalternativ och rabattkoder. Dessutom ser vi till att all information om pris per portion och vilka typer av matkassar som erbjuds är tydligt presenterad, så att du kan göra det bästa valet för din middagsplanering.

hitta din perfekta matkasse

Innan du bestämmer dig för vilken matkasse du vill beställa är det några saker du bör tänka på. Först och främst, överväg antalet personer i hushållet och hur många middagar i veckan ni önskar ha mat till. Detta kommer att hjälpa dig välja en matkasse som matchar era behov. Nästa steg är att fundera över budgeten; olika leverantörer erbjuder olika prislösningar som kan passa din ekonomi. Det är även klokt att titta på leverantörens betyg, exempelvis på Trustpilot, för att se hur andra kunder har upplevt servicen. Slutligen, ta en titt på antalet recept som ingår i matkassen och varierar vecka till vecka för att säkerställa en hälsosam och varierad kost.

Tips innan beställning

  • Tänk på hushållets storlek när du väljer matkasse.
  • Bestäm hur många måltider du behöver hjälp med varje vecka.
  • Håll koll på din matbudget för att hitta ett prisvärt alternativ.
  • Kontrollera omdömen för att se vad andra kunder tycker om matkassen.
  • Se till att det finns tillräckligt med receptvariation för en spännande meny.