Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Stehag

20% rabatt på 2 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

20% rabatt på dina två första matkassar

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod20% på dina 2 första matkassar

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Stehag

Stehag är en lugn och vacker tätort i Svalövs kommun som ligger i Skånes hjärta. Här lever de boende nära naturen och njuter av en småstadskänsla med närheten till grönskande ängar, skogar och den svenska landsbygdens charm. Men även i Stehag behöver invånarna äta gott, och för de som vill förenkla vardagen finns möjlighet att beställa matkassar med hemleverans. På matkassarna.se hjälper vi dig att hitta en matkasse som passar just dina behov och som kan levereras direkt till din dörr i Stehag. Vi jämför alla stora leverantörer och erbjuder en översiktlig lista där du kan se betyg, utbud, priser, leveranstider och mycket mer för att du ska kunna göra ett välgrundat val.

Upptäck matkassar i Stehag

matkassarna.se, förstår vi att varje familj är unik och att matvanorna varierar. Vi presenterar därför ett mångsidigt urval av matkassealternativ för invånarna i Stehag. Du kan enkelt jämföra olika tjänster baserat på ditt hem och livsstil. Det finns matkassar för alla, oavsett om du är ute efter vegetariska alternativ, familjekassar, eller kanske en färdigplanerad träningskasse. Vår webbplats aktiverar dig att sortera efter pris per portion, kontrollera om det finns någon aktuell rabattkod och utforska olika typer av matkassar som erbjuds från varje leverantör.

Tips innan du beställer din matkasse

Innan du gör ditt val av matkasse finns det några saker att tänka på för att upplevelsen ska bli så bra som möjligt:

  • Tänk på hur många personer i hushållet som ska äta från matkassen.
  • Bestäm hur många middagar i veckan du vill att matkassen ska innehålla.
  • Se över din budget och matcha den mot priset per portion.
  • Läs omdömen och se företagets betyg på Trustpilot.
  • Överväg antalet recept och receptens variation som inkluderas.

Med dessa tips blir det enklare att hitta en matkasse som inte bara förenklar din matlagning utan också tillför glädje och variation i din måltidsplanering. Vi på matkassarna.se är här för att underlätta ditt sökande efter den perfekta matkassen i Stehag!