Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Stenhamra

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Stenhamra

Stenhamra är en trevlig plats belägen på Ekeröön i Mälaren, nära naturen och med en skärgårdskänsla. Orten karakteriseras av sin närhet till vatten och grönskande omgivningar, vilket gör det till en attraktiv plats att bo på för de som uppskattar lugn och ro samtidigt som Stockholm city inte är långt borta. Att få matkassar levererade direkt hem till dörren i Stenhamra är en smidig tjänst som kan underlätta vardagen för många av dess invånare. På matkassarna.se hjälper vi dig att hitta en matkasse som passar just din livsstil och behov.

Välj rätt matkasse för dig

Tack vare att vi har samlat alla leverantörer som erbjuder hemleverans av matkassar i Stenhamra kan du enkelt hitta det bästa alternativet för dig och din familj. I vår översiktliga lista kan du jämföra olika aspekter som betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion, eventuella rabattkoder samt vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder.

Tips innan du beställer

Att välja en matkasse kan vara både roligt och praktiskt, men innan du beställer finns det några saker att fundera på:

  • Antalet personer: Hur många kommer att äta av matkassen?
  • Antal middagar i veckan: Hur ofta vill ni ha nya recept och ingredienser?
  • Er budget: Hur mycket vill ni spendera på matkassen varje vecka eller månad?
  • Företagets betyg på Trustpilot: Vad har andra kunder för erfarenheter av matkasseleverantören?
  • Antal recept: Hur många olika recept önskar ni att matkassen ska innehålla?

Genom att ta hänsyn till dessa punkter kan du enklare hitta en matkasse som passar just dina önskemål och bidrar till en enklare och hälsosammare vardag. Besök oss på matkassarna.se för att jämföra och hitta den perfekta matkassen för dig i Stenhamra.