Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Stenhamra

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Stenhamra

Stenhamra är en trevlig plats belägen på Ekeröön i Mälaren, nära naturen och med en skärgårdskänsla. Orten karakteriseras av sin närhet till vatten och grönskande omgivningar, vilket gör det till en attraktiv plats att bo på för de som uppskattar lugn och ro samtidigt som Stockholm city inte är långt borta. Att få matkassar levererade direkt hem till dörren i Stenhamra är en smidig tjänst som kan underlätta vardagen för många av dess invånare. På matkassarna.se hjälper vi dig att hitta en matkasse som passar just din livsstil och behov.

Välj rätt matkasse för dig

Tack vare att vi har samlat alla leverantörer som erbjuder hemleverans av matkassar i Stenhamra kan du enkelt hitta det bästa alternativet för dig och din familj. I vår översiktliga lista kan du jämföra olika aspekter som betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion, eventuella rabattkoder samt vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder.

Tips innan du beställer

Att välja en matkasse kan vara både roligt och praktiskt, men innan du beställer finns det några saker att fundera på:

  • Antalet personer: Hur många kommer att äta av matkassen?
  • Antal middagar i veckan: Hur ofta vill ni ha nya recept och ingredienser?
  • Er budget: Hur mycket vill ni spendera på matkassen varje vecka eller månad?
  • Företagets betyg på Trustpilot: Vad har andra kunder för erfarenheter av matkasseleverantören?
  • Antal recept: Hur många olika recept önskar ni att matkassen ska innehålla?

Genom att ta hänsyn till dessa punkter kan du enklare hitta en matkasse som passar just dina önskemål och bidrar till en enklare och hälsosammare vardag. Besök oss på matkassarna.se för att jämföra och hitta den perfekta matkassen för dig i Stenhamra.