Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Steningehöjden

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Steningehöjden

Steningehöjden, en del av den växande kommunen Sigtuna, är ett naturskönt område som lockar många familjer med sina gröna omgivningar och närheten till Mälaren. För dem som bor i Steningehöjden och letar efter ett enkelt sätt att planera middagarna under veckan är en matkasse med hemleverans ett utmärkt alternativ. Att slippa tänka på vad man ska handla och äta varje dag sparar inte bara tid utan ger även möjlighet att upptäcka nya smaker och rätter. På vår webbplats matkassarna.se jämför vi alla matkasseleverantörer som erbjuder sina tjänster till Steningehöjden så att du enkelt kan hitta en som passar just din smak och din familjs behov.

Bästa matkassen för dig

På matkassarna.se strävar vi efter att göra din vardag lite enklare genom att sammanställa och jämföra olika matkassealternativ som finns tillgängliga för hemleverans i Steningehöjden. Du kan enkelt se betyg, utbud, priser och leveransvillkor för varje leverantör. Vi listar även detaljer som pris per portion och eventuell aktuell rabattkod. Dessutom informerar vi om de olika typerna av matkassar som varje leverantör erbjuder, så att du kan hitta en matkasse som passar just din livsstil, vare sig det är vegetarisk, lågkalori eller familjevänlig mat du är ute efter.

Tips innan du beställer

  • Tänk på hur många personer i hushållet som ska äta av matkassen.
  • Bestäm hur många middagar i veckan som kassen ska innehålla.
  • Se över er budget och välj en matkasse som passar ekonomiskt.
  • Kolla upp företagets betyg på omdömnessajter som Trustpilot.
  • Fundera på antalet recept och vilken variation du önskar.

Att beställa en matkasse är ett smart sätt att minska stressen kring matlagning och samtidigt ge familjen möjlighet att prova nya och spännande rätter. Genom att överväga dessa tips kan du göra ett välgrundat beslut som passar både din smak och livsstil. Allt för att dina måltider ska bli en njutbar och smidig del av din vardag i Steningehöjden.