Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Steningehöjden

20% rabatt på 2 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

20% rabatt på dina två första matkassar

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod20% på dina 2 första matkassar

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Steningehöjden

Steningehöjden, en del av den växande kommunen Sigtuna, är ett naturskönt område som lockar många familjer med sina gröna omgivningar och närheten till Mälaren. För dem som bor i Steningehöjden och letar efter ett enkelt sätt att planera middagarna under veckan är en matkasse med hemleverans ett utmärkt alternativ. Att slippa tänka på vad man ska handla och äta varje dag sparar inte bara tid utan ger även möjlighet att upptäcka nya smaker och rätter. På vår webbplats matkassarna.se jämför vi alla matkasseleverantörer som erbjuder sina tjänster till Steningehöjden så att du enkelt kan hitta en som passar just din smak och din familjs behov.

Bästa matkassen för dig

På matkassarna.se strävar vi efter att göra din vardag lite enklare genom att sammanställa och jämföra olika matkassealternativ som finns tillgängliga för hemleverans i Steningehöjden. Du kan enkelt se betyg, utbud, priser och leveransvillkor för varje leverantör. Vi listar även detaljer som pris per portion och eventuell aktuell rabattkod. Dessutom informerar vi om de olika typerna av matkassar som varje leverantör erbjuder, så att du kan hitta en matkasse som passar just din livsstil, vare sig det är vegetarisk, lågkalori eller familjevänlig mat du är ute efter.

Tips innan du beställer

  • Tänk på hur många personer i hushållet som ska äta av matkassen.
  • Bestäm hur många middagar i veckan som kassen ska innehålla.
  • Se över er budget och välj en matkasse som passar ekonomiskt.
  • Kolla upp företagets betyg på omdömnessajter som Trustpilot.
  • Fundera på antalet recept och vilken variation du önskar.

Att beställa en matkasse är ett smart sätt att minska stressen kring matlagning och samtidigt ge familjen möjlighet att prova nya och spännande rätter. Genom att överväga dessa tips kan du göra ett välgrundat beslut som passar både din smak och livsstil. Allt för att dina måltider ska bli en njutbar och smidig del av din vardag i Steningehöjden.