Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Steningehöjden

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Steningehöjden

Steningehöjden, en del av den växande kommunen Sigtuna, är ett naturskönt område som lockar många familjer med sina gröna omgivningar och närheten till Mälaren. För dem som bor i Steningehöjden och letar efter ett enkelt sätt att planera middagarna under veckan är en matkasse med hemleverans ett utmärkt alternativ. Att slippa tänka på vad man ska handla och äta varje dag sparar inte bara tid utan ger även möjlighet att upptäcka nya smaker och rätter. På vår webbplats matkassarna.se jämför vi alla matkasseleverantörer som erbjuder sina tjänster till Steningehöjden så att du enkelt kan hitta en som passar just din smak och din familjs behov.

Bästa matkassen för dig

På matkassarna.se strävar vi efter att göra din vardag lite enklare genom att sammanställa och jämföra olika matkassealternativ som finns tillgängliga för hemleverans i Steningehöjden. Du kan enkelt se betyg, utbud, priser och leveransvillkor för varje leverantör. Vi listar även detaljer som pris per portion och eventuell aktuell rabattkod. Dessutom informerar vi om de olika typerna av matkassar som varje leverantör erbjuder, så att du kan hitta en matkasse som passar just din livsstil, vare sig det är vegetarisk, lågkalori eller familjevänlig mat du är ute efter.

Tips innan du beställer

  • Tänk på hur många personer i hushållet som ska äta av matkassen.
  • Bestäm hur många middagar i veckan som kassen ska innehålla.
  • Se över er budget och välj en matkasse som passar ekonomiskt.
  • Kolla upp företagets betyg på omdömnessajter som Trustpilot.
  • Fundera på antalet recept och vilken variation du önskar.

Att beställa en matkasse är ett smart sätt att minska stressen kring matlagning och samtidigt ge familjen möjlighet att prova nya och spännande rätter. Genom att överväga dessa tips kan du göra ett välgrundat beslut som passar både din smak och livsstil. Allt för att dina måltider ska bli en njutbar och smidig del av din vardag i Steningehöjden.