Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Stenkullen

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Stenkullen

Stenkullen är en mysig tätort i Lerums kommun, som ligger i Västra Götalands län. Med sina gröna omgivningar och närheten till både natur och storstaden Göteborg är det en plats där många söker en lugn men ändå praktisk livsstil. Att hitta en matkasse med hemleverans i Stenkullen kan underlätta vardagen betydligt för de som bor här. Med en matkasse sparar du tid både på planering och inköp, och får dessutom chansen att prova nya, spännande recept.

hitta din matkasse i Stenkullen

Hos oss på matkassarna.se gör vi det enkelt för dig att jämföra olika typer av matkassar som kan levereras hem till dig i Stenkullen. Vi tittar på allt från betyg till priser och tillgängliga rabattkoder, så att du snabbt kan hitta en tjänst som passar just dina behov. Vill du veta mer? Kika i listan ovan för att få en överblick över de mest relevanta delarna, som betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion och eventuella aktuella rabattkoder. Dessutom kan du se vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, vare sig det är vegetariskt, veganskt, för familjen, eller något helt annat.

Tips när du ska beställa matkasse

  • Se över hur många personer matkassen ska räcka till.
  • Bestäm antalet middagar i veckan du vill ha med i din matkasse.
  • Tänk på er budget och välj en matkasse som passar.
  • Undersök företagets betyg till exempel på Trustpilot, för att se vad andra kunder tycker.
  • Kolla in antallet recept som ingår och om de passar era smakpreferenser.

När du ska välja en matkasse, fundera på vad som är viktigast för dig och din familj. Kanske är det variation, hälsosamma val, eller maten som är snabb att tillaga. Oavsett vad du letar efter kan vi på matkassarna.se hjälpa dig att hitta rätt matkasse för just dig, direkt hem till din dörr i Stenkullen.