Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Stenkullen

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Stenkullen

Stenkullen är en mysig tätort i Lerums kommun, som ligger i Västra Götalands län. Med sina gröna omgivningar och närheten till både natur och storstaden Göteborg är det en plats där många söker en lugn men ändå praktisk livsstil. Att hitta en matkasse med hemleverans i Stenkullen kan underlätta vardagen betydligt för de som bor här. Med en matkasse sparar du tid både på planering och inköp, och får dessutom chansen att prova nya, spännande recept.

hitta din matkasse i Stenkullen

Hos oss på matkassarna.se gör vi det enkelt för dig att jämföra olika typer av matkassar som kan levereras hem till dig i Stenkullen. Vi tittar på allt från betyg till priser och tillgängliga rabattkoder, så att du snabbt kan hitta en tjänst som passar just dina behov. Vill du veta mer? Kika i listan ovan för att få en överblick över de mest relevanta delarna, som betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion och eventuella aktuella rabattkoder. Dessutom kan du se vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, vare sig det är vegetariskt, veganskt, för familjen, eller något helt annat.

Tips när du ska beställa matkasse

  • Se över hur många personer matkassen ska räcka till.
  • Bestäm antalet middagar i veckan du vill ha med i din matkasse.
  • Tänk på er budget och välj en matkasse som passar.
  • Undersök företagets betyg till exempel på Trustpilot, för att se vad andra kunder tycker.
  • Kolla in antallet recept som ingår och om de passar era smakpreferenser.

När du ska välja en matkasse, fundera på vad som är viktigast för dig och din familj. Kanske är det variation, hälsosamma val, eller maten som är snabb att tillaga. Oavsett vad du letar efter kan vi på matkassarna.se hjälpa dig att hitta rätt matkasse för just dig, direkt hem till din dörr i Stenkullen.