Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Stenkullen

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Stenkullen

Stenkullen är en mysig tätort i Lerums kommun, som ligger i Västra Götalands län. Med sina gröna omgivningar och närheten till både natur och storstaden Göteborg är det en plats där många söker en lugn men ändå praktisk livsstil. Att hitta en matkasse med hemleverans i Stenkullen kan underlätta vardagen betydligt för de som bor här. Med en matkasse sparar du tid både på planering och inköp, och får dessutom chansen att prova nya, spännande recept.

hitta din matkasse i Stenkullen

Hos oss på matkassarna.se gör vi det enkelt för dig att jämföra olika typer av matkassar som kan levereras hem till dig i Stenkullen. Vi tittar på allt från betyg till priser och tillgängliga rabattkoder, så att du snabbt kan hitta en tjänst som passar just dina behov. Vill du veta mer? Kika i listan ovan för att få en överblick över de mest relevanta delarna, som betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion och eventuella aktuella rabattkoder. Dessutom kan du se vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, vare sig det är vegetariskt, veganskt, för familjen, eller något helt annat.

Tips när du ska beställa matkasse

  • Se över hur många personer matkassen ska räcka till.
  • Bestäm antalet middagar i veckan du vill ha med i din matkasse.
  • Tänk på er budget och välj en matkasse som passar.
  • Undersök företagets betyg till exempel på Trustpilot, för att se vad andra kunder tycker.
  • Kolla in antallet recept som ingår och om de passar era smakpreferenser.

När du ska välja en matkasse, fundera på vad som är viktigast för dig och din familj. Kanske är det variation, hälsosamma val, eller maten som är snabb att tillaga. Oavsett vad du letar efter kan vi på matkassarna.se hjälpa dig att hitta rätt matkasse för just dig, direkt hem till din dörr i Stenkullen.