Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Stenungsund

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Stenungsund

Stenungsund är en charmig tätort på västkusten av Sverige, känt för dess vackra skärgård och naturnära livsstil. Här har invånarna möjlighet att njuta av såväl skogspromenader som båtliv och bryggmys. I denna idylliska miljö har också intresset för god, näringrik och bekväm mat vuxit sig starkt. För de som bor här, kan en matkasse med hemleverans vara ett perfekt sätt att förenkla vardagen utan att kompromissa med kvaliteten på måltiderna.

Matkassar i Stenungsund – enkel vardag och goda middagar

Välkommen till matkassarna.se, din guide till att upptäcka alla de matkasseleverantörer som levererar till Stenungsund! Genom att surfa in på vår hemsida kan du snabbt och enkelt få en överblick och jämföra olika matkassar baserat på betyg, utbud, priser och leveransalternativ. Dessutom kan du se pris per portion och dra nytta av eventuella aktuella rabattkoder som gör ditt köp ännu mer prisvärt. Vill du välja rätt matkasse för just dina behov finner du alternativ som passar allt från familjen med små barn till singelhushållet eller den hälsomedvetna.

Tips inför ditt val av matkasse

Innan du bestämmer dig för en matkasse finns det några saker att tänka på. Det är viktigt att välja en matkasse som matchar din livsstil och behov. Här är några tips:

  • Tänk på antalet personer i hushållet som ska äta från matkassen.
  • Besluta hur många middagar i veckan du önskar ha mat för.
  • Sätt en budget för vad matkassen får kosta.
  • Leta upp och beakta företagets betyg på omdömessajter som Trustpilot.
  • Se över antalet recept och typen av rätter som ingår för att säkerställa variation och inspiration.

Med dessa tips i åtanke kan du göra ett informerat och passande val som underlättar din matplanering. Glöm inte att hos matkassarna.se finns vi här för att hjälpa dig jämföra och hitta den bästa matkassen för just dig och din familj!