Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Stigen

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Stigen

Stigen är en idyllisk liten ort som präglas av lugn, naturskön omgivning och en vänskaplig gemenskap bland invånarna. Det är en plats där tradition och nutid möts, där invånarna värderar närhet till naturen och en enklare livsstil. Att bo på en sådan plats innebär ofta att man har ett stort intresse för vad man äter och varifrån det kommer. På matkassarna.se förstår vi värdet av kvalitetsmat och bekvämligheten med att få den levererad direkt till dörren. För er som bor i Stigen och vill uppleva samma bekvämlighet, har vi samlat en lista över leverantörer av matkassar som levererar till just er ort. Ni kan enkelt jämföra olika leverantörer baserat på betyg, utbud, priser, och många andra viktiga faktorer.

Bästa matkassen för dig i Stigen

På vår webbplats matkassarna.se presenterar vi er för en användarvänlig jämförelse av olika matkassealternativ. Ni kan enkelt få en överblick genom listan över leverantörer där ni kan se allt från betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion, aktuella rabattkoder, till vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder. Denna information är särskilt anpassad för att passa alla er i Stigen som uppskattar god mat och bekvämligheten med hemleverans.

Viktiga saker att tänka på innan beställning

Innan ni beställer er matkasse, tänk på följande saker för att säkerställa att ni får den matkasse som passar just er familjs behov och livsstil:

  • Antalet personer: Välj en matkasse som passar storleken på ert hushåll.
  • Hur många middagar i veckan: Fundera på hur ofta ni vill att er matkasse ska täcka era måltider.
  • Er budget: Håll er inom budgetramen när ni väljer matkasse.
  • Företagets betyg på Trustpilot: Kontrollera vad andra kunder har att säga om leverantören.
  • Antal recept: Välj en matkasse som erbjuder det antal recept ni önskar varje vecka.