Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Stigen

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Stigen

Stigen är en idyllisk liten ort som präglas av lugn, naturskön omgivning och en vänskaplig gemenskap bland invånarna. Det är en plats där tradition och nutid möts, där invånarna värderar närhet till naturen och en enklare livsstil. Att bo på en sådan plats innebär ofta att man har ett stort intresse för vad man äter och varifrån det kommer. På matkassarna.se förstår vi värdet av kvalitetsmat och bekvämligheten med att få den levererad direkt till dörren. För er som bor i Stigen och vill uppleva samma bekvämlighet, har vi samlat en lista över leverantörer av matkassar som levererar till just er ort. Ni kan enkelt jämföra olika leverantörer baserat på betyg, utbud, priser, och många andra viktiga faktorer.

Bästa matkassen för dig i Stigen

På vår webbplats matkassarna.se presenterar vi er för en användarvänlig jämförelse av olika matkassealternativ. Ni kan enkelt få en överblick genom listan över leverantörer där ni kan se allt från betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion, aktuella rabattkoder, till vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder. Denna information är särskilt anpassad för att passa alla er i Stigen som uppskattar god mat och bekvämligheten med hemleverans.

Viktiga saker att tänka på innan beställning

Innan ni beställer er matkasse, tänk på följande saker för att säkerställa att ni får den matkasse som passar just er familjs behov och livsstil:

  • Antalet personer: Välj en matkasse som passar storleken på ert hushåll.
  • Hur många middagar i veckan: Fundera på hur ofta ni vill att er matkasse ska täcka era måltider.
  • Er budget: Håll er inom budgetramen när ni väljer matkasse.
  • Företagets betyg på Trustpilot: Kontrollera vad andra kunder har att säga om leverantören.
  • Antal recept: Välj en matkasse som erbjuder det antal recept ni önskar varje vecka.