Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Stillingsön

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Stillingsön

Stillingsön är en pittoresk plats belägen vid den vackra svenska västkusten. Området är känt för sina storslagna naturvyer, rogivande miljöer och vänliga invånare. För dig som bor här och letar efter ett enkelt och bekvämt sätt att planera dina måltider, erbjuder nu matkassarna.se en tjänst där du kan hitta flera olika matkasseleverantörer som levererar direkt till ditt hem i Stillingsön. På vår användarvänliga hemsida kan du snabbt få en översikt över leverantörerna och se deras betyg, utbud, priser, och leveransalternativ. Dessutom får du information om pris per portion, eventuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som erbjuds – allt för att underlätta ditt beslut.

Tips innan du beställer matkasse

Innan du bestämmer dig för en matkasse, är det viktigt att tänka igenom några saker för att upplevelsen ska bli så bra som möjligt. Här kommer några tips:

  • Antal personer: Se till att välja en matkasse som passar antalet personer i ditt hushåll.
  • Middagar per vecka: Hur många middagar vill du att din matkasse ska innehålla? Välj ett upplägg som passar ditt schema.
  • Budget: Det finns matkassar för olika budgetar. Fundera på vad du är villig att spendera varje vecka.
  • Trustpilot betyg: Ta en titt på företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker om tjänsten.
  • Antal recept: Älskar du att prova nya recept, eller föredrar du klassiker? Kolla hur många och vilka typer av recept som ingår.

Med matkassarna.se blir det både roligare och enklare att äta gott. Vi hjälper dig hitta en matkasse i Stillingsön som matchar just dina önskemål och behov. Besök vår hemsida idag, och börja upptäcka de matkassealternativ som finns tillgängliga, helt anpassade för ett liv vid kusten.