Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Stillingsön

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Stillingsön

Stillingsön är en pittoresk plats belägen vid den vackra svenska västkusten. Området är känt för sina storslagna naturvyer, rogivande miljöer och vänliga invånare. För dig som bor här och letar efter ett enkelt och bekvämt sätt att planera dina måltider, erbjuder nu matkassarna.se en tjänst där du kan hitta flera olika matkasseleverantörer som levererar direkt till ditt hem i Stillingsön. På vår användarvänliga hemsida kan du snabbt få en översikt över leverantörerna och se deras betyg, utbud, priser, och leveransalternativ. Dessutom får du information om pris per portion, eventuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som erbjuds – allt för att underlätta ditt beslut.

Tips innan du beställer matkasse

Innan du bestämmer dig för en matkasse, är det viktigt att tänka igenom några saker för att upplevelsen ska bli så bra som möjligt. Här kommer några tips:

  • Antal personer: Se till att välja en matkasse som passar antalet personer i ditt hushåll.
  • Middagar per vecka: Hur många middagar vill du att din matkasse ska innehålla? Välj ett upplägg som passar ditt schema.
  • Budget: Det finns matkassar för olika budgetar. Fundera på vad du är villig att spendera varje vecka.
  • Trustpilot betyg: Ta en titt på företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker om tjänsten.
  • Antal recept: Älskar du att prova nya recept, eller föredrar du klassiker? Kolla hur många och vilka typer av recept som ingår.

Med matkassarna.se blir det både roligare och enklare att äta gott. Vi hjälper dig hitta en matkasse i Stillingsön som matchar just dina önskemål och behov. Besök vår hemsida idag, och börja upptäcka de matkassealternativ som finns tillgängliga, helt anpassade för ett liv vid kusten.