Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Stoby

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Stoby

Stoby är en charmig liten ort i Hässleholms kommun, belägen i den natursköna regionen Skåne. Orten är känd för sin närhet till naturen och lugna livsstil, vilket gör den till en härlig plats att bo på. Om du bor i Stoby och letar efter bekvämligheten i att få god, näringsrik mat levererad direkt till din dörr, då är matkasseleveranser ett fantastiskt alternativ. På matkassarna.se hjälper vi dig att hitta den perfekta matkassen för just dina behov. Vi jämför alla leverantörer som erbjuder tjänsten i Sverige, och ger dig en tydlig och enkel översikt över alternativen som finns för hemleverans i Stoby.

Upptäck matkasseleverantörer i Stoby

Vill du spara tid och slippa undra ”Vad ska vi äta ikväll?” Då är en matkasse en smidig lösning. På vår sajt kan du enkelt se vilka företag som levererar till Stoby och jämföra dem baserat på betyg, utbud, priser, och leveransalternativ. Dessutom kan du snabbt se pris per portion och eventuella rabattkoder som är tillgängliga för att göra din beställning ännu mer prisvärd. Vi listar även typerna av matkassar som erbjuds, vare sig det är klassiska middagskassar, vegetariska alternativ eller kassar speciellt anpassade för familjer.

Tips innan du beställer din matkasse

Innan du beställer din matkasse är det viktigt att tänka igenom några saker. Först och främst, överväg antalet personer i ditt hushåll och hur många middagar i veckan du vill att matkassen ska täcka. Detta kommer att påverka vilken storlek på kassen du ska välja. Tänk också på er budget och försök matcha den mot de olika alternativen som finns tillgängliga. Det kan även vara bra att kolla upp företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker om tjänsten. Slutligen, titta på antalet och variationen av recept som ingår, för att säkerställa att matkassen passar just din smak och dina matlagningsvanor.