Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Stockamöllan

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Stockamöllan

Stockamöllan är en charmig by i Skåne län, känd för sina gröna ängar och närheten till naturen. Med sin lilla befolkning och lugna tempo är det en plats där gemenskap och lokalt näringsliv blomstrar. För den som bor här och vill njuta av goda måltider utan att behöva lägga tid på att handla och planera, finns nu alternativet att få matkassar levererade direkt till hemmet. Matkassar är ett bekvämt sätt att förenkla vardagen, där man får alla ingredienser och recept hemlevererade.

Upptäck matkasseleverantörer för Stockamöllan

Matkassarna.se är platsen där du kan jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar till just Stockamöllan. Här kan du enkelt få en överblick över vad som erbjuds – från betalsätt till leveransdagar, och allt däremellan. Du kan jämföra utbud, priser och läsa om de olika typerna av matkassar, allt för att hitta en tjänst som passar just dina behov och din smak.

Att tänka på innan du beställer en matkasse:

  • Antalet personer i hushållet som matkassen ska räcka till.
  • Hur många middagar i veckan du vill att matkassen ska innehålla.
  • Er budget, så att du kan välja en matkasse som passar er ekonomi.
  • Företagets betyg på Trustpilot för att säkerställa god kvalitet och service.
  • Antal recept som önskas, för en varierad och inspirerande meny.

Varför välja en matkasse?

En matkasse är inte bara ett bekvämt val, det kan också vara ett sätt att upptäcka nya rätter och smaker. Det inspirerar till en mer varierad kost och kan bidra till ett hälsosammare matintag. Med leverans ända fram till dörren sparar du både tid och energi som du kan lägga på andra saker som är viktiga för dig.