Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Stockholm-Arlanda

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Stockholm-Arlanda

Stockholm-Arlanda är känt för sin internationella flygplats, vilket gör det till en central punkt för både resor och handel i Sverige. Området erbjuder en blandning av stadspuls och lugna förorter som många hittar attraktiva. Att bo i Stockholm-Arlanda-området innebär inte bara närhet till resor, men också tillgodoseende av olika tjänster som gör livet enklare – till exempel matkasseleverans direkt hem till dörren. För dig som bor här och önskar att förenkla din vardag, finns det flera alternativ för matkasseleverans tillgängliga.

Finn din matkasseleverantör

Här på matkassarna.se hjälper vi dig att jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar rätt till din dörr i Stockholm-Arlanda. På vår webbplats kan du enkelt få en överblick över de företag som passar just dina behov. Vi presenterar viktig information som betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion och även aktuell rabattkod, så att du kan göra ett välgrundat val. Dessutom kan du se vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, oavsett om du är ute efter vegetariska alternativ, familjekassar eller kanske mat som är snabb att tillaga.

När du beställer en matkasse finns det några saker som kan vara bra att tänka på:

  • Bestäm antalet personer som matkassen ska räcka till.
  • Reflektera över hur många middagar i veckan du vill ha ingredienser för.
  • Anpassa valet av matkasse efter din budget.
  • Kolla upp företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Överväg antalet olika recept som matkassen erbjuder, för variationens skull.

Genom att ta hänsyn till dessa tips kan du hitta en matkasse som passar perfekt för just din livsstil och smakpreferenser. Börja din sökning redan idag och njut av smidigheten och de goda måltiderna som hämtas till din dörr!