Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Stockholm-Arlanda

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Stockholm-Arlanda

Stockholm-Arlanda är känt för sin internationella flygplats, vilket gör det till en central punkt för både resor och handel i Sverige. Området erbjuder en blandning av stadspuls och lugna förorter som många hittar attraktiva. Att bo i Stockholm-Arlanda-området innebär inte bara närhet till resor, men också tillgodoseende av olika tjänster som gör livet enklare – till exempel matkasseleverans direkt hem till dörren. För dig som bor här och önskar att förenkla din vardag, finns det flera alternativ för matkasseleverans tillgängliga.

Finn din matkasseleverantör

Här på matkassarna.se hjälper vi dig att jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar rätt till din dörr i Stockholm-Arlanda. På vår webbplats kan du enkelt få en överblick över de företag som passar just dina behov. Vi presenterar viktig information som betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion och även aktuell rabattkod, så att du kan göra ett välgrundat val. Dessutom kan du se vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, oavsett om du är ute efter vegetariska alternativ, familjekassar eller kanske mat som är snabb att tillaga.

När du beställer en matkasse finns det några saker som kan vara bra att tänka på:

  • Bestäm antalet personer som matkassen ska räcka till.
  • Reflektera över hur många middagar i veckan du vill ha ingredienser för.
  • Anpassa valet av matkasse efter din budget.
  • Kolla upp företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Överväg antalet olika recept som matkassen erbjuder, för variationens skull.

Genom att ta hänsyn till dessa tips kan du hitta en matkasse som passar perfekt för just din livsstil och smakpreferenser. Börja din sökning redan idag och njut av smidigheten och de goda måltiderna som hämtas till din dörr!