Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Stockholm

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Stockholm

Stockholm, Sveriges huvudstad, är känd för sin vackra skärgård, historiska byggnader och livliga atmosfär. I denna dynamiska stad kan det vara en rejäl tidsbesparare att få matkassen levererad direkt till dörren. För Stockholmare finns det många alternativ för matkassar med hemleverans, vilket gör att du enkelt kan hitta något som passar just din smak och livsstil. Oavsett om du bor i innerstaden eller i förorterna kan en matkasse göra din vardag enklare och ge mer tid över till allt det roliga som staden erbjuder.

hitta din perfekta matkasse

Välkommen till matkassarna.se – din guide till att hitta den bästa matkassen med hemleverans i Stockholm! Vi jämför alla leverantörer på den svenska marknaden så att du enkelt kan göra ett informerat val. På vår sida kan du få en överblick över viktiga aspekter: betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion, aktuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som finns tillgängliga.

Tips innan du beställer

  • Tänk på hur många personer kassen ska räcka till.
  • Bestäm hur många middagar i veckan du vill ha ingredienser till.
  • Utforma en budget för din matkasse.
  • Leta efter omdömen, exempelvis företagets betyg på Trustpilot.
  • Se över hur många och vilka typer av recept som ingår.
  • Genom att ha dessa punkter i åtanke kan du enklare välja en matkasse som passar just dig och dina behov. Glöm inte att matkassen inte bara ska vara praktisk, den ska även passa din livsstil och smakpreferenser. Om du är intresserad av ekologisk mat, specialkost eller internationella cuisine, så finns det alternativ för alla. Starta din sökning hos oss på matkassarna.se och upptäck hur bekvämt det kan vara med en matkasse i Stockholm!