Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Stockholm

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Stockholm

Stockholm, Sveriges huvudstad, är känd för sin vackra skärgård, historiska byggnader och livliga atmosfär. I denna dynamiska stad kan det vara en rejäl tidsbesparare att få matkassen levererad direkt till dörren. För Stockholmare finns det många alternativ för matkassar med hemleverans, vilket gör att du enkelt kan hitta något som passar just din smak och livsstil. Oavsett om du bor i innerstaden eller i förorterna kan en matkasse göra din vardag enklare och ge mer tid över till allt det roliga som staden erbjuder.

hitta din perfekta matkasse

Välkommen till matkassarna.se – din guide till att hitta den bästa matkassen med hemleverans i Stockholm! Vi jämför alla leverantörer på den svenska marknaden så att du enkelt kan göra ett informerat val. På vår sida kan du få en överblick över viktiga aspekter: betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion, aktuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som finns tillgängliga.

Tips innan du beställer

  • Tänk på hur många personer kassen ska räcka till.
  • Bestäm hur många middagar i veckan du vill ha ingredienser till.
  • Utforma en budget för din matkasse.
  • Leta efter omdömen, exempelvis företagets betyg på Trustpilot.
  • Se över hur många och vilka typer av recept som ingår.
  • Genom att ha dessa punkter i åtanke kan du enklare välja en matkasse som passar just dig och dina behov. Glöm inte att matkassen inte bara ska vara praktisk, den ska även passa din livsstil och smakpreferenser. Om du är intresserad av ekologisk mat, specialkost eller internationella cuisine, så finns det alternativ för alla. Starta din sökning hos oss på matkassarna.se och upptäck hur bekvämt det kan vara med en matkasse i Stockholm!