Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Stocksund

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Stocksund

Stocksund är ett charmigt område nära vatten och grönområden, beläget i Danderyds kommun norr om Stockholm. Här har man nära till naturen samtidigt som storstadens puls är bara några minuter bort med tåg eller bil. För invånare i Stocksund som vill förenkla sin vardag är matkassar med hemleverans en perfekt lösning. Inte nog med att matkassen sparar tid i en hektisk vardag; den ger också möjlighet att upptäcka nya smaker och recept. Att få maten levererad direkt hem till dörren är bekvämt och tidsbesparande, vilket gör vardagen lite enklare för Stocksundsbor.

Att hitta en matkasse

Välkommen till matkassarna.se, din guide i djungeln av matkasseleverantörer. Vi hjälper dig att hitta en matkasse som kan levereras direkt till din dörr i Stocksund. På vår sajt kan du snabbt jämföra olika matkasseleverantörer som finns tillgängliga för Stocksund. Vi listar viktig information såsom betyg, utbud, priser, leveranstider, pris per portion, eventuella rabattkoder och vilken typ av matkasse leverantörerna erbjuder. Allt för att du enkelt ska kunna hitta det bästa alternativet för just dina behov.

Tips innan du beställer din matkasse

  • Tänk på antalet personer i hushållet. Välj en matkasse som matchar er storlek.
  • Bestäm hur många middagar ni önskar få med i matkassen varje vecka.
  • Sätt en budget för hur mycket ni vill lägga på matkassen och jämför priserna.
  • Läs omdömen om leverantörerna, till exempel deras betyg på Trustpilot, för att veta vad andra kunder tycker.
  • Kolla in antalet recept som medföljer och se till att de passar era matvanor och intressen.