Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Stocksund

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Stocksund

Stocksund är ett charmigt område nära vatten och grönområden, beläget i Danderyds kommun norr om Stockholm. Här har man nära till naturen samtidigt som storstadens puls är bara några minuter bort med tåg eller bil. För invånare i Stocksund som vill förenkla sin vardag är matkassar med hemleverans en perfekt lösning. Inte nog med att matkassen sparar tid i en hektisk vardag; den ger också möjlighet att upptäcka nya smaker och recept. Att få maten levererad direkt hem till dörren är bekvämt och tidsbesparande, vilket gör vardagen lite enklare för Stocksundsbor.

Att hitta en matkasse

Välkommen till matkassarna.se, din guide i djungeln av matkasseleverantörer. Vi hjälper dig att hitta en matkasse som kan levereras direkt till din dörr i Stocksund. På vår sajt kan du snabbt jämföra olika matkasseleverantörer som finns tillgängliga för Stocksund. Vi listar viktig information såsom betyg, utbud, priser, leveranstider, pris per portion, eventuella rabattkoder och vilken typ av matkasse leverantörerna erbjuder. Allt för att du enkelt ska kunna hitta det bästa alternativet för just dina behov.

Tips innan du beställer din matkasse

  • Tänk på antalet personer i hushållet. Välj en matkasse som matchar er storlek.
  • Bestäm hur många middagar ni önskar få med i matkassen varje vecka.
  • Sätt en budget för hur mycket ni vill lägga på matkassen och jämför priserna.
  • Läs omdömen om leverantörerna, till exempel deras betyg på Trustpilot, för att veta vad andra kunder tycker.
  • Kolla in antalet recept som medföljer och se till att de passar era matvanor och intressen.