Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Stora Höga

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Stora Höga

Stora Höga är en vacker och trivsam ort nära kusten i Västra Götalands län. Med närheten till havet och natursköna områden erbjuder Stora Höga både avkoppling och aktiviteter för alla åldrar. I detta lugna men ändå expansiva samhälle, som ligger mellan Stenungsund och Kungälv, har intresset för hemleverans av matkassar vuxit. Att beställa en matkasse är ett bekvämt och populärt alternativ för de som vill spara tid i vardagen och samtidigt njuta av god och näringsrik mat. På vår hemsida, matkassarna.se, erbjuder vi en detaljerad jämförelse av olika matkasseleverantörer som levererar till just Stora Höga.

Matkassar till Stora Höga

Vi på matkassarna.se är här för att hjälpa dig att hitta den bästa matkassen för dina behov. Genom att bläddra i listan ovan kan du enkelt få en överblick över viktiga faktorer som betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion, tillgängliga rabattkoder, och vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder. Vår jämförelsetjänst är till för att göra ditt beslut enklare och ge dig all information du behöver för att välja rätt matkasse som passar just dina önskemål.

Tips innan du beställer

Innan du beställer din matkasse är det några saker du bör tänka på för att hitta ett alternativ som passar just din situation. Reflektera över följande punkter:

  • Antalet personer – Hur många kommer att äta från matkassen?
  • Middagar i veckan – Hur många måltider vill du att din matkasse ska innehålla?
  • Er budget – Vilken prisklass passar din ekonomi?
  • Trustpilot-betyg – Vad säger andra kunder om företagets service och produkter?
  • Antal recept – Önskar du en stor variation eller en mer enhetlig meny?
  • Genom att tänka på dessa punkter kan du göra ett välgrundat val som förenklar din vardag. Vi på matkassarna.se är här för att stödja dig i sökandet efter en perfekt matchning. Besök oss och ta del av ett rikare och enklare matliv i Stora Höga!