Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Stora Höga

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Stora Höga

Stora Höga är en vacker och trivsam ort nära kusten i Västra Götalands län. Med närheten till havet och natursköna områden erbjuder Stora Höga både avkoppling och aktiviteter för alla åldrar. I detta lugna men ändå expansiva samhälle, som ligger mellan Stenungsund och Kungälv, har intresset för hemleverans av matkassar vuxit. Att beställa en matkasse är ett bekvämt och populärt alternativ för de som vill spara tid i vardagen och samtidigt njuta av god och näringsrik mat. På vår hemsida, matkassarna.se, erbjuder vi en detaljerad jämförelse av olika matkasseleverantörer som levererar till just Stora Höga.

Matkassar till Stora Höga

Vi på matkassarna.se är här för att hjälpa dig att hitta den bästa matkassen för dina behov. Genom att bläddra i listan ovan kan du enkelt få en överblick över viktiga faktorer som betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion, tillgängliga rabattkoder, och vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder. Vår jämförelsetjänst är till för att göra ditt beslut enklare och ge dig all information du behöver för att välja rätt matkasse som passar just dina önskemål.

Tips innan du beställer

Innan du beställer din matkasse är det några saker du bör tänka på för att hitta ett alternativ som passar just din situation. Reflektera över följande punkter:

  • Antalet personer – Hur många kommer att äta från matkassen?
  • Middagar i veckan – Hur många måltider vill du att din matkasse ska innehålla?
  • Er budget – Vilken prisklass passar din ekonomi?
  • Trustpilot-betyg – Vad säger andra kunder om företagets service och produkter?
  • Antal recept – Önskar du en stor variation eller en mer enhetlig meny?
  • Genom att tänka på dessa punkter kan du göra ett välgrundat val som förenklar din vardag. Vi på matkassarna.se är här för att stödja dig i sökandet efter en perfekt matchning. Besök oss och ta del av ett rikare och enklare matliv i Stora Höga!