Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Stora Vika

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Stora Vika

Stora Vika är en vacker del av Sverige som ligger nära både natur och vatten, vilket gör det till en charmig plats att bo på. Att ha möjligheten att få matkassar levererade direkt hem till dörren kan underlätta vardagen enormt för invånarna här. I Stora Vika kan man njuta av lugnet samtidigt som man enkelt kan få tillgång till härliga, färdigplanerade måltider. På vår hemsida, matkassarna.se, hjälper vi dig att hitta den bästa matkassen för dina behov. Vi jämför alla leverantörer på den svenska marknaden och gör det enkelt för dig att välja. Du kan se betyg, utbud, priser, leveransinformation, pris per portion, eventuella rabattkoder samt vilka typer av matkassar som leverantörerna erbjuder.

Finn rätt matkasse för dig

Att välja rätt matkasse kan vara klurigt, men här är några tips om vad du bör tänka på innan du beställer:

  • Fundera på antalet personer som ska äta av matkassen. Behöver du rätter som passar för bara dig eller en hel familj?
  • Bestäm hur många middagar i veckan du vill ha ingredienser för. Det finns alternativ från ett par dagar till hela veckan.
  • Sätt en budget för din matkasse så att du vet vilket prisintervall du bör titta på.
  • Kolla upp företagets betyg på Trustpilot. Det kan ge dig en indikation på leverantörens pålitlighet och kvalitet på tjänsten.
  • Antalet recept varierar också mellan olika leverantörer. Fundera på om du vill ha ny inspiration varje vecka eller föredrar att hålla dig till ett mindre antal beprövade recept.

Glöm inte att matkassarna.se är till för att göra ditt val enklare. Använd vår hemsida för att jämföra olika alternativ och hitta den matkasse som passar just dig och din livsstil i Stora Vika. Lycka till!