Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Stora Vika

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Stora Vika

Stora Vika är en vacker del av Sverige som ligger nära både natur och vatten, vilket gör det till en charmig plats att bo på. Att ha möjligheten att få matkassar levererade direkt hem till dörren kan underlätta vardagen enormt för invånarna här. I Stora Vika kan man njuta av lugnet samtidigt som man enkelt kan få tillgång till härliga, färdigplanerade måltider. På vår hemsida, matkassarna.se, hjälper vi dig att hitta den bästa matkassen för dina behov. Vi jämför alla leverantörer på den svenska marknaden och gör det enkelt för dig att välja. Du kan se betyg, utbud, priser, leveransinformation, pris per portion, eventuella rabattkoder samt vilka typer av matkassar som leverantörerna erbjuder.

Finn rätt matkasse för dig

Att välja rätt matkasse kan vara klurigt, men här är några tips om vad du bör tänka på innan du beställer:

  • Fundera på antalet personer som ska äta av matkassen. Behöver du rätter som passar för bara dig eller en hel familj?
  • Bestäm hur många middagar i veckan du vill ha ingredienser för. Det finns alternativ från ett par dagar till hela veckan.
  • Sätt en budget för din matkasse så att du vet vilket prisintervall du bör titta på.
  • Kolla upp företagets betyg på Trustpilot. Det kan ge dig en indikation på leverantörens pålitlighet och kvalitet på tjänsten.
  • Antalet recept varierar också mellan olika leverantörer. Fundera på om du vill ha ny inspiration varje vecka eller föredrar att hålla dig till ett mindre antal beprövade recept.

Glöm inte att matkassarna.se är till för att göra ditt val enklare. Använd vår hemsida för att jämföra olika alternativ och hitta den matkasse som passar just dig och din livsstil i Stora Vika. Lycka till!