Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Storvreta

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Storvreta

Välkommen till Storvreta, en vacker ort strax norr om Uppsala. Denna lugna plats är känd för sitt vackra landskap och närhet till natur, vilket gör det perfekt för dig som tycker om friluftsliv och vackra promenader. Trots sin stillhet har Storvreta mycket att erbjuda, även när det kommer till mat och bekvämligheter. För dig som bor i Storvreta och vill förenkla matlagningen finns nu möjligheten att få hemleverans av matkassar som anpassas efter olika behov och önskemål. På vår webbsida, matkassarna.se, jämför vi olika leverantörer som levererar smidigt och direkt till ditt hem i Storvreta.

Välj rätt matkasse för dig

Att välja en matkasse ska vara enkelt och passa din vardag. Hos oss på matkassarna.se hittar du tydlig information om de olika matkasselösningarna som finns tillgängliga. Om du letar efter något speciellt eller bara vill göra matlagningen smidigare kan du enkelt jämföra betyg, utbud, priser och leveransalternativ. Oavsett om du söker ekologiska kassar, laktosfria alternativ eller kreativa recept kan du hitta det du behöver för din familj eller för dig själv.

Tips innan du beställer

  • Tänk på hur många personer matkassen ska räcka till.
  • Bestäm hur många middagar per vecka du vill ha ingredienser för.
  • Sätt upp en budget för din matkasse.
  • Kolla upp leverantörens betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Fundera över antalet olika recept du önskar i din matkasse.

Genom att ta hänsyn till dessa punkter kan du göra ett bättre val som passar din livsstil och dina matvanor. På matkassarna.se står vi redo att hjälpa dig att hitta den matkasselösningen som bäst matchar dina behov i Storvreta. Glöm inte att utnyttja eventuella rabattkoder för att göra din första matkasse ännu mer prisvärd. Lycka till med ditt val!