Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Storvreta

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Storvreta

Välkommen till Storvreta, en vacker ort strax norr om Uppsala. Denna lugna plats är känd för sitt vackra landskap och närhet till natur, vilket gör det perfekt för dig som tycker om friluftsliv och vackra promenader. Trots sin stillhet har Storvreta mycket att erbjuda, även när det kommer till mat och bekvämligheter. För dig som bor i Storvreta och vill förenkla matlagningen finns nu möjligheten att få hemleverans av matkassar som anpassas efter olika behov och önskemål. På vår webbsida, matkassarna.se, jämför vi olika leverantörer som levererar smidigt och direkt till ditt hem i Storvreta.

Välj rätt matkasse för dig

Att välja en matkasse ska vara enkelt och passa din vardag. Hos oss på matkassarna.se hittar du tydlig information om de olika matkasselösningarna som finns tillgängliga. Om du letar efter något speciellt eller bara vill göra matlagningen smidigare kan du enkelt jämföra betyg, utbud, priser och leveransalternativ. Oavsett om du söker ekologiska kassar, laktosfria alternativ eller kreativa recept kan du hitta det du behöver för din familj eller för dig själv.

Tips innan du beställer

  • Tänk på hur många personer matkassen ska räcka till.
  • Bestäm hur många middagar per vecka du vill ha ingredienser för.
  • Sätt upp en budget för din matkasse.
  • Kolla upp leverantörens betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Fundera över antalet olika recept du önskar i din matkasse.

Genom att ta hänsyn till dessa punkter kan du göra ett bättre val som passar din livsstil och dina matvanor. På matkassarna.se står vi redo att hjälpa dig att hitta den matkasselösningen som bäst matchar dina behov i Storvreta. Glöm inte att utnyttja eventuella rabattkoder för att göra din första matkasse ännu mer prisvärd. Lycka till med ditt val!