Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Storvreta

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Storvreta

Välkommen till Storvreta, en vacker ort strax norr om Uppsala. Denna lugna plats är känd för sitt vackra landskap och närhet till natur, vilket gör det perfekt för dig som tycker om friluftsliv och vackra promenader. Trots sin stillhet har Storvreta mycket att erbjuda, även när det kommer till mat och bekvämligheter. För dig som bor i Storvreta och vill förenkla matlagningen finns nu möjligheten att få hemleverans av matkassar som anpassas efter olika behov och önskemål. På vår webbsida, matkassarna.se, jämför vi olika leverantörer som levererar smidigt och direkt till ditt hem i Storvreta.

Välj rätt matkasse för dig

Att välja en matkasse ska vara enkelt och passa din vardag. Hos oss på matkassarna.se hittar du tydlig information om de olika matkasselösningarna som finns tillgängliga. Om du letar efter något speciellt eller bara vill göra matlagningen smidigare kan du enkelt jämföra betyg, utbud, priser och leveransalternativ. Oavsett om du söker ekologiska kassar, laktosfria alternativ eller kreativa recept kan du hitta det du behöver för din familj eller för dig själv.

Tips innan du beställer

  • Tänk på hur många personer matkassen ska räcka till.
  • Bestäm hur många middagar per vecka du vill ha ingredienser för.
  • Sätt upp en budget för din matkasse.
  • Kolla upp leverantörens betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Fundera över antalet olika recept du önskar i din matkasse.

Genom att ta hänsyn till dessa punkter kan du göra ett bättre val som passar din livsstil och dina matvanor. På matkassarna.se står vi redo att hjälpa dig att hitta den matkasselösningen som bäst matchar dina behov i Storvreta. Glöm inte att utnyttja eventuella rabattkoder för att göra din första matkasse ännu mer prisvärd. Lycka till med ditt val!