Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Strängnäs

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Strängnäs

Strängnäs är en pittoresk stad belägen vid Mälarens södra strand i Södermanlands län. Känd för sin vackra domkyrka, historiska miljöer och natursköna omgivningar, är det en plats med mycket charm. Denna småstad är inte bara en idyll för kultur- och naturälskare, utan även för de som uppskattar god mat och bekvämligheten av hemleverans. För dig som bor här och söker ett enklare sätt att hantera vardagens måltider kan en matkasse med hemleverans vara lösningen. Matkassarna.se hjälper invånare i Strängnäs att hitta rätt i djungeln av matkasseleverantörer. Vi jämför olika alternativ så att du enkelt kan få en härlig matkasse levererad direkt till din dörr.

Upptäck matkassar i Strängnäs

På vår webbplats matkassarna.se kan du jämföra olika matkasseleverantörer som levererar till Strängnäs. Du får snabbt en överblick över vilka alternativ som finns genom att titta på leverantörernas betyg, utbud, priser och leveranstider. Dessutom kan du se priset per portion och om det finns några aktuella rabattkoder att utnyttja. Vi listar även de olika typerna av matkassar som finns tillgängliga, vare sig du är ute efter vegetariskt, ekologiskt eller kanske familjeanpassade alternativ.

Tips innan du beställer din matkasse

Att välja rätt matkasse kan kännas överväldigande, men några enkla saker att tänka på kan göra ditt val lättare. Fundera först över antalet personer som matkassen ska räcka till och hur många middagar i veckan ni behöver. Det är även viktigt att ha en budget i åtanke och jämföra detta med priserna som erbjuds. Titta på företagets betyg på Trustpilot, det kan ge en god indikation på tidigare kunders nöjdhet. Slutligen, överväg antalet recept och typen av mat du föredrar. Detta hjälper dig att hitta en matkasse som passar just din livsstil och dina matvanor.