Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Strängnäs

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Strängnäs

Strängnäs är en pittoresk stad belägen vid Mälarens södra strand i Södermanlands län. Känd för sin vackra domkyrka, historiska miljöer och natursköna omgivningar, är det en plats med mycket charm. Denna småstad är inte bara en idyll för kultur- och naturälskare, utan även för de som uppskattar god mat och bekvämligheten av hemleverans. För dig som bor här och söker ett enklare sätt att hantera vardagens måltider kan en matkasse med hemleverans vara lösningen. Matkassarna.se hjälper invånare i Strängnäs att hitta rätt i djungeln av matkasseleverantörer. Vi jämför olika alternativ så att du enkelt kan få en härlig matkasse levererad direkt till din dörr.

Upptäck matkassar i Strängnäs

På vår webbplats matkassarna.se kan du jämföra olika matkasseleverantörer som levererar till Strängnäs. Du får snabbt en överblick över vilka alternativ som finns genom att titta på leverantörernas betyg, utbud, priser och leveranstider. Dessutom kan du se priset per portion och om det finns några aktuella rabattkoder att utnyttja. Vi listar även de olika typerna av matkassar som finns tillgängliga, vare sig du är ute efter vegetariskt, ekologiskt eller kanske familjeanpassade alternativ.

Tips innan du beställer din matkasse

Att välja rätt matkasse kan kännas överväldigande, men några enkla saker att tänka på kan göra ditt val lättare. Fundera först över antalet personer som matkassen ska räcka till och hur många middagar i veckan ni behöver. Det är även viktigt att ha en budget i åtanke och jämföra detta med priserna som erbjuds. Titta på företagets betyg på Trustpilot, det kan ge en god indikation på tidigare kunders nöjdhet. Slutligen, överväg antalet recept och typen av mat du föredrar. Detta hjälper dig att hitta en matkasse som passar just din livsstil och dina matvanor.