Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Strömstad

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Strömstad

Strömstad är en idyllisk småstad på västkusten med en rik historia och vacker natur. Staden är känd för sin närhet till havet, pittoreska vyer och mysiga gågator med små butiker och restauranger. Bland invånarna och besökarna är Strömstad även omtyckt för sitt breda utbud av färska skaldjur, tack vare dess läge vid Kosterhavet nära den norska gränsen. För de som bor här eller spenderar sin tid i Strömstad och vill njuta av goda middagar utan att behöva lägga tid på att planera och köpa ingredienser, finns nu möjligheten till hemleverans av matkassar. På Matkassarna.se kan ni upptäcka och jämföra olika matkasseleverantörer som levererar direkt till dörren i Strömstad.

Matkasseleverantörer i Strömstad

Söker du efter en matkasse med hemleverans i Strömstad? På Matkassarna.se har vi samlat en lista över tjänster som erbjuder detta. Besök vår webbplats för att enkelt få en överblick. Du kan se betyg, utbud, priser, leveransperioder, pris per portion och även om det finns några aktuella rabattkoder. Vi listar också vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, så att du kan hitta något som passar just dina behov och smaker.

Tips inför din beställning av matkasse

  • Tänk på hur många personer ni är som ska äta av matkassen.
  • Besluta hur många middagar ni vill ha ingredienser för varje vecka.
  • Håll er budget i åtanke när ni väljer matkasse.
  • Utgå ifrån företagets betyg på Trustpilot för att få en uppfattning om andra kunders erfarenheter.
  • Överväg antalet olika recept som ingår för att få variation i er kost.

Genom att ta dessa punkter i åtanke kan ni hitta en matkasse som passar just er livsstil och era matpreferenser. Strömstads charmiga miljö tillsammans med bekvämligheten av en matkasse kan göra vardagen både enklare och mer njutbar.