Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Strömsund

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Strömsund

Strömsund, belägen i den vackra Jämtlands län, är en plats omgiven av storslagen natur och lugn och ro. I denna lilla kommun hittar vi en hjärtlig samvaro och en stark känsla av gemenskap. Trots att Strömsund kanske är mest känt för sin fantastiska natur med möjligheter till friluftsliv och äventyr, så finns det också moderna bekvämligheter såsom matkasseleveranser. För dig som bor i Strömsund finns nu möjligheten att göra vardagen enklare genom att beställa matkassar som levereras direkt hem till dörren. Det är en praktisk service som sparar tid och kan bidra till en hälsosammare livsstil.

Välja matkasse i Strömsund

På vår hemsida, matkassarna.se, jämför vi alla leverantörer som erbjuder matkassar med hemleverans. En matkasse kan hjälpa dig att variera dina middagar och spara tid som annars skulle gå åt till planering och inköp. För att hitta den perfekta matkassen för just dig i Strömsund kan du använda vår jämförelsetjänst. Vi presenterar en tydlig lista där du kan se betyg, utbud, priser, information om leverans, pris per portion och eventuella aktuella rabattkoder. Dessutom ser du vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder – allt för att göra ditt val enklare!

Tips innan du beställer

  • Tänk på hur många i hushållet som matkassen ska räcka till.
  • Bestäm hur många middagar i veckan du vill att din matkasse ska innehålla.
  • Definiera er budget, så att matkassen passar er ekonomi.
  • Kolla upp företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Se över antalet recept och varianter som ingår för att matcha din matlagningsrutin.

Genom att ta reda på dessa punkter innan du beställer, så kan du känna dig trygg i ditt val av matkasse och njuta av goda och varierande måltider levererade hem till dig. Besök matkassarna.se och hitta din perfekta matkasse i Strömsund redan idag!