Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Styrsö

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Styrsö

Styrsö är en vacker ö i Göteborgs södra skärgård, känd för sin stilla och natursköna miljö. Med små pittoreska hus, klippiga kustlinjer och frodiga grönområden är Styrsö den perfekta platsen för de som söker ett lugnt liv nära naturen. Men även om ö-livet kan vara stillsamt, innebär det inte att man måste ge upp bekvämligheter som hemleverans av matkassar. På matkassarna.se jämför vi alla leverantörer som erbjuder hemleverans av matkassar till Styrsö, så att du kan njuta av god och hälsosam mat utan att behöva lämna ön.

När du väljer matkasse

Att välja rätt matkasse kan göra veckans måltider både enklare och roligare. På matkassarna.se finns information om olika leverantörer som kan leverera direkt till din dörr på Styrsö. För att göra det lättare för dig att bestämma vilken matkasse som passar just dina behov kan du snabbt få en överblick genom vår användarvänliga lista. Där kan du se betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuell rabattkod samt de olika typerna av matkassar som varje leverantör erbjuder.

tänk på detta innan du beställer

Innan du väljer att beställa din matkasse finns det några viktiga saker att fundera på. Du bör överväga antalet personer i hushållet, hur många middagar i veckan du vill att matkassen ska räcka till, din budget, samt leverantörens betyg på Trustpilot. Titta också på antalet recept som medföljer och hur dessa passar in med dina matvanor och eventuella kostrestriktioner. Genom att tänka igenom dessa aspekter noggrant kan du hitta en matkasse som inte bara förenklar din vardag utan också gör den mera njutbar.