Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Styrsö

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Styrsö

Styrsö är en vacker ö i Göteborgs södra skärgård, känd för sin stilla och natursköna miljö. Med små pittoreska hus, klippiga kustlinjer och frodiga grönområden är Styrsö den perfekta platsen för de som söker ett lugnt liv nära naturen. Men även om ö-livet kan vara stillsamt, innebär det inte att man måste ge upp bekvämligheter som hemleverans av matkassar. På matkassarna.se jämför vi alla leverantörer som erbjuder hemleverans av matkassar till Styrsö, så att du kan njuta av god och hälsosam mat utan att behöva lämna ön.

När du väljer matkasse

Att välja rätt matkasse kan göra veckans måltider både enklare och roligare. På matkassarna.se finns information om olika leverantörer som kan leverera direkt till din dörr på Styrsö. För att göra det lättare för dig att bestämma vilken matkasse som passar just dina behov kan du snabbt få en överblick genom vår användarvänliga lista. Där kan du se betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuell rabattkod samt de olika typerna av matkassar som varje leverantör erbjuder.

tänk på detta innan du beställer

Innan du väljer att beställa din matkasse finns det några viktiga saker att fundera på. Du bör överväga antalet personer i hushållet, hur många middagar i veckan du vill att matkassen ska räcka till, din budget, samt leverantörens betyg på Trustpilot. Titta också på antalet recept som medföljer och hur dessa passar in med dina matvanor och eventuella kostrestriktioner. Genom att tänka igenom dessa aspekter noggrant kan du hitta en matkasse som inte bara förenklar din vardag utan också gör den mera njutbar.