Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Sundbyberg

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Sundbyberg

Sundbyberg är en dynamisk och mysig stad som ligger nära Stockholms stadskärna. Denna trevliga plats är känd för sin småstadskänsla och sina många parker och grönområden där invånarna kan njuta av naturen. Trots sin närhet till storstaden har Sundbyberg en egen stadspuls, med ett rikt utbud av restauranger, caféer och butiker. För de som önskar att både spara tid och äta hälsosamt, erbjuder Sundbyberg även goda möjligheter när det gäller matkassar med hemleverans. Det finns flera olika leverantörer att välja mellan, och det är lätt att hitta en matkasse som passar just dina behov.

Välja matkasse i Sundbyberg

Välkommen till matkassarna.se! Vi hjälper dig att hitta och jämföra olika matkassar som levereras direkt till ditt hem i Sundbyberg. På vår sida kan du snabbt få en överblick över leverantörernas betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuella rabattkoder samt de typer av matkassar de erbjuder.

Tips innan du beställer

Att tänka på innan du väljer en matkasse:

  • Antal personer – Välj en matkasse som motsvarar storleken på ditt hushåll.
  • Hur många middagar – Bestäm hur många gånger i veckan du vill att kassen ska räcka till.
  • Budget – Se över hur mycket du är villig att lägga på matkassen varje vecka.
  • Företagets betyg på Trustpilot – Ett bra betyg kan vara en indikation på nöjda kunder och bra service.
  • Antal recept – Fundera på hur många nya recept du vill testa varje vecka.

Genom att ta hänsyn till dessa punkter kan du enklare välja en matkasse som passar dig och ditt hushålls behov. Kika in på listan ovan för att jämföra och hitta den bästa matkassen för just dig i Sundbyberg!