Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Sundbyberg

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Sundbyberg

Sundbyberg är en dynamisk och mysig stad som ligger nära Stockholms stadskärna. Denna trevliga plats är känd för sin småstadskänsla och sina många parker och grönområden där invånarna kan njuta av naturen. Trots sin närhet till storstaden har Sundbyberg en egen stadspuls, med ett rikt utbud av restauranger, caféer och butiker. För de som önskar att både spara tid och äta hälsosamt, erbjuder Sundbyberg även goda möjligheter när det gäller matkassar med hemleverans. Det finns flera olika leverantörer att välja mellan, och det är lätt att hitta en matkasse som passar just dina behov.

Välja matkasse i Sundbyberg

Välkommen till matkassarna.se! Vi hjälper dig att hitta och jämföra olika matkassar som levereras direkt till ditt hem i Sundbyberg. På vår sida kan du snabbt få en överblick över leverantörernas betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuella rabattkoder samt de typer av matkassar de erbjuder.

Tips innan du beställer

Att tänka på innan du väljer en matkasse:

  • Antal personer – Välj en matkasse som motsvarar storleken på ditt hushåll.
  • Hur många middagar – Bestäm hur många gånger i veckan du vill att kassen ska räcka till.
  • Budget – Se över hur mycket du är villig att lägga på matkassen varje vecka.
  • Företagets betyg på Trustpilot – Ett bra betyg kan vara en indikation på nöjda kunder och bra service.
  • Antal recept – Fundera på hur många nya recept du vill testa varje vecka.

Genom att ta hänsyn till dessa punkter kan du enklare välja en matkasse som passar dig och ditt hushålls behov. Kika in på listan ovan för att jämföra och hitta den bästa matkassen för just dig i Sundbyberg!