Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Sundsvall

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Sundsvall

Sundsvall, känd som Norrlands huvudstad, är en charmig stad med en rik historia och vacker natur där Selångersån möter havet. Mellan slalombackar och kulturhistoriska byggnader har Sundsvall även ett växande utbud av matkassar med hemleverans. Matkassar är ett bekvämt val för dig som bor i Sundsvall och vill spara tid, både på matplanering och inköp. Genom att använda vår tjänst matkassarna.se kan du enkelt hitta och jämföra olika leverantörer som levererar färdigplanerade matkassar direkt till din dörr.

Så hittar du rätt matkasse i Sundsvall

Vi på matkassarna.se förstår att varje hushåll i Sundsvall är unikt, och därför vill vi hjälpa dig att hitta en matkasse anpassad till just dina behov. På vår webbplats får du en översiktlig lista där du kan jämföra betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder och vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder.

Några tips innan du beställer

Innan du bestämmer dig för en matkasse är det viktigt att fundera på:

  • Antalet personer i hushållet som matkassen ska räcka till.
  • Hur många middagar i veckan du vill ha ingredienser för.
  • Er budget för matinköp – välj en matkasse som passar er ekonomi.
  • Företagets betyg på Trustpilot – ett sätt att se vad andra kunder tycker.
  • Antalet recept och variationen av maträtter som ingår varje vecka.

Genom att beakta dessa punkter kan du lättare hitta en matkasse som passar just dina förutsättningar och önskemål.

Vi hoppas att du finner vår tjänst nyttig och att den underlättar din vardag. Titta gärna runt på matkassarna.se och upptäck en värld av smakfulla, praktiska och mångsidiga matkassar som kan levereras hem till dig i Sundsvall.