Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Sundsvall

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Sundsvall

Sundsvall, känd som Norrlands huvudstad, är en charmig stad med en rik historia och vacker natur där Selångersån möter havet. Mellan slalombackar och kulturhistoriska byggnader har Sundsvall även ett växande utbud av matkassar med hemleverans. Matkassar är ett bekvämt val för dig som bor i Sundsvall och vill spara tid, både på matplanering och inköp. Genom att använda vår tjänst matkassarna.se kan du enkelt hitta och jämföra olika leverantörer som levererar färdigplanerade matkassar direkt till din dörr.

Så hittar du rätt matkasse i Sundsvall

Vi på matkassarna.se förstår att varje hushåll i Sundsvall är unikt, och därför vill vi hjälpa dig att hitta en matkasse anpassad till just dina behov. På vår webbplats får du en översiktlig lista där du kan jämföra betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder och vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder.

Några tips innan du beställer

Innan du bestämmer dig för en matkasse är det viktigt att fundera på:

  • Antalet personer i hushållet som matkassen ska räcka till.
  • Hur många middagar i veckan du vill ha ingredienser för.
  • Er budget för matinköp – välj en matkasse som passar er ekonomi.
  • Företagets betyg på Trustpilot – ett sätt att se vad andra kunder tycker.
  • Antalet recept och variationen av maträtter som ingår varje vecka.

Genom att beakta dessa punkter kan du lättare hitta en matkasse som passar just dina förutsättningar och önskemål.

Vi hoppas att du finner vår tjänst nyttig och att den underlättar din vardag. Titta gärna runt på matkassarna.se och upptäck en värld av smakfulla, praktiska och mångsidiga matkassar som kan levereras hem till dig i Sundsvall.