Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Sunne

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Sunne

Sunne är en vacker ort belägen i Värmlands län, känd för sin natursköna miljö med sjöar och skogar som inspirerar till både aktivitet och avkoppling. Det är en plats där kultur och historia går hand i hand, känd för Selma Lagerlöfs Mårbacka och den årliga litteraturveckan. I Sunne kan det vara både bekvämt och mysigt att få maten direkt levererad till dörren. På vår hemsida matkassarna.se hjälper vi dig att jämföra och hitta en passande matkasse med hemleverans till just Sunne. Vi presenterar en lista där du enkelt kan se och jämföra olika leverantörers betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som finns tillgängliga för dig. Allt för att ditt val ska bli så smidigt som möjligt!

hitta din matkasse i Sunne

Vill du lära dig mer om vilken matkasse som passar just dina behov? På vår sida kan du hitta de matkasseleverantörer som levererar till just Sunne. Use vår praktiska jämförelse för att hitta alternativ som passar just din livsstil och dina matpreferenser.

Tips innan du beställer

  • Tänk på hur många personer i hushållet matkassen ska räcka till.
  • Bestäm antalet middagar du vill ha per vecka.
  • Sätt en budget så att matkassens pris matchar vad du är villig att betala.
  • Se över betyget på Trustpilot för att få en uppfattning om företagets service och kvalitet.
  • Overväg antalet recept och mångfalden av maträtter för att hålla måltiderna spännande.

Välkommen till matkassarna.se där vi gör det enklare för dig att äta gott och nyttigt varje dag, samtidigt som du får mer tid över till annat som du gillar att göra i livet!