Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Sunne

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Sunne

Sunne är en vacker ort belägen i Värmlands län, känd för sin natursköna miljö med sjöar och skogar som inspirerar till både aktivitet och avkoppling. Det är en plats där kultur och historia går hand i hand, känd för Selma Lagerlöfs Mårbacka och den årliga litteraturveckan. I Sunne kan det vara både bekvämt och mysigt att få maten direkt levererad till dörren. På vår hemsida matkassarna.se hjälper vi dig att jämföra och hitta en passande matkasse med hemleverans till just Sunne. Vi presenterar en lista där du enkelt kan se och jämföra olika leverantörers betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som finns tillgängliga för dig. Allt för att ditt val ska bli så smidigt som möjligt!

hitta din matkasse i Sunne

Vill du lära dig mer om vilken matkasse som passar just dina behov? På vår sida kan du hitta de matkasseleverantörer som levererar till just Sunne. Use vår praktiska jämförelse för att hitta alternativ som passar just din livsstil och dina matpreferenser.

Tips innan du beställer

  • Tänk på hur många personer i hushållet matkassen ska räcka till.
  • Bestäm antalet middagar du vill ha per vecka.
  • Sätt en budget så att matkassens pris matchar vad du är villig att betala.
  • Se över betyget på Trustpilot för att få en uppfattning om företagets service och kvalitet.
  • Overväg antalet recept och mångfalden av maträtter för att hålla måltiderna spännande.

Välkommen till matkassarna.se där vi gör det enklare för dig att äta gott och nyttigt varje dag, samtidigt som du får mer tid över till annat som du gillar att göra i livet!