Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Surahammar

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Surahammar

Surahammar är en mysig liten stad som ligger i hjärtat av Västmanland, känd för sin natursköna omgivning och rika industrihistoria. Med vackra grönområden och nära till vatten är det en idyllisk plats för de som uppskattar lugnet i en mindre stad samtidigt som det finns tillgång till de service och bekvämligheter man kan önska. Matkassarna.se är här för att göra vardagen ännu enklare för Surahammars invånare genom att erbjuda en tjänst där de enkelt kan jämföra och hitta matkasseleverantörer som erbjuder hemleverans direkt till dörren i Surahammar.

få en överblick över matkassar som levereras till Surahammar

På Matkassarna.se vill vi göra det enkelt för dig att välja den perfekta matkassen för din livsstil och dina behov. Du kan enkelt se vilka leverantörer som finns tillgängliga för Surahammar och få information om viktiga saker så som betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, tillgängliga rabattkoder, samt vilka typer av matkassar de erbjuder. Allt för att du ska kunna fatta ett välgrundat beslut som passar just dig.

Viktiga saker att tänka på innan du beställer din matkasse

  • Antalet personer: Välj en matkasse som motsvarar storleken på ditt hushåll.
  • Hur många middagar i veckan som önskas: Se till att matkassen matchar hur ofta du vill laga mat hemma.
  • Er budget: Jämför priser för att hitta en matkasse som passar din ekonomi.
  • Företagets betyg på Trustpilot: Kolla tidigare kunders omdömen för att bedöma kvalitet och pålitlighet.
  • Antal recept: Kontrollera att antalet och typen av recept stämmer överens med dina matlagningspreferenser.

Glöm inte att matkassen inte bara ska spara dig tid och energi men även bidra till en roligare och mer varierad matlagning. Besök oss på Matkassarna.se och upptäck en ny värld av matglädje med leverans direkt hem till dig i Surahammar.