Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Surahammar

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Surahammar

Surahammar är en mysig liten stad som ligger i hjärtat av Västmanland, känd för sin natursköna omgivning och rika industrihistoria. Med vackra grönområden och nära till vatten är det en idyllisk plats för de som uppskattar lugnet i en mindre stad samtidigt som det finns tillgång till de service och bekvämligheter man kan önska. Matkassarna.se är här för att göra vardagen ännu enklare för Surahammars invånare genom att erbjuda en tjänst där de enkelt kan jämföra och hitta matkasseleverantörer som erbjuder hemleverans direkt till dörren i Surahammar.

få en överblick över matkassar som levereras till Surahammar

På Matkassarna.se vill vi göra det enkelt för dig att välja den perfekta matkassen för din livsstil och dina behov. Du kan enkelt se vilka leverantörer som finns tillgängliga för Surahammar och få information om viktiga saker så som betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, tillgängliga rabattkoder, samt vilka typer av matkassar de erbjuder. Allt för att du ska kunna fatta ett välgrundat beslut som passar just dig.

Viktiga saker att tänka på innan du beställer din matkasse

  • Antalet personer: Välj en matkasse som motsvarar storleken på ditt hushåll.
  • Hur många middagar i veckan som önskas: Se till att matkassen matchar hur ofta du vill laga mat hemma.
  • Er budget: Jämför priser för att hitta en matkasse som passar din ekonomi.
  • Företagets betyg på Trustpilot: Kolla tidigare kunders omdömen för att bedöma kvalitet och pålitlighet.
  • Antal recept: Kontrollera att antalet och typen av recept stämmer överens med dina matlagningspreferenser.

Glöm inte att matkassen inte bara ska spara dig tid och energi men även bidra till en roligare och mer varierad matlagning. Besök oss på Matkassarna.se och upptäck en ny värld av matglädje med leverans direkt hem till dig i Surahammar.