Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Surte

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Surte

Surte är en charmig ort belägen i Ale kommun, nära Göteborg. Med sina natursköna omgivningar och en stark sammanhållning bland invånarna, är det en plats där gemenskap och kvalitet står i centrum. Detta gäller även när det kommer till mat och måltider. För de som bor i Surte och vill förenkla sin vardag finns nu möjligheten att beställa matkassar med hemleverans. Det är ett bekvämt och tidsbesparande alternativ för den som älskar god mat men som kanske inte alltid har tid eller inspiration att planera och handla.

Välja matkasse i Surte

Hos matkassarna.se, erbjuder vi en enkel tjänst där du kan jämföra olika matkassar som är tillgängliga för hemleverans i Surte. Vi förstår att det ska vara smidigt att äta gott och hälsosamt, och därför har vi sammanställt en lista över leverantörer med allt du behöver veta. Du kan snabbt få en överblick över leverantörernas betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion och tillgängliga rabattkoder. Dessutom ser du vilka typer av matkassar de olika leverantörerna erbjuder, allt för att du ska kunna göra ett val som passar just dina behov.

Tips inför beställning

Innan du beställer din matkasse, är det några saker som är viktiga att tänka på. Tänk först och främst på antalet personer i hushållet och hur många middagar i veckan ni vill ha i matkassen. Sedan är det viktigt att fundera på er budget och vilka typer av rätter ni föredrar. Se också till att kolla upp leverantörens betyg på Trustpilot, så att ni kan vara säkra på att ni väljer en pålitlig tjänst. Slutligen, överväg variationen och antalet recept som medföljer, så att ni får den variation ni önskar. Genom att ta hänsyn till dessa faktorer kan du hitta en matkasse som matchar din livsstil och dina matvanor perfekt.

Med matkassarna.se kan alla i Surte enkelt hitta sin idealiska matkasse med hemleverans, och därmed få mer tid över till annat som att njuta av de vackra områdena runt Svarta och Göta älv eller kanske besöka den historiska Nödinge kyrka. Så varför inte ta chansen att göra vardagen lite enklare och ännu mer njutbar?