Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Surte

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Surte

Surte är en charmig ort belägen i Ale kommun, nära Göteborg. Med sina natursköna omgivningar och en stark sammanhållning bland invånarna, är det en plats där gemenskap och kvalitet står i centrum. Detta gäller även när det kommer till mat och måltider. För de som bor i Surte och vill förenkla sin vardag finns nu möjligheten att beställa matkassar med hemleverans. Det är ett bekvämt och tidsbesparande alternativ för den som älskar god mat men som kanske inte alltid har tid eller inspiration att planera och handla.

Välja matkasse i Surte

Hos matkassarna.se, erbjuder vi en enkel tjänst där du kan jämföra olika matkassar som är tillgängliga för hemleverans i Surte. Vi förstår att det ska vara smidigt att äta gott och hälsosamt, och därför har vi sammanställt en lista över leverantörer med allt du behöver veta. Du kan snabbt få en överblick över leverantörernas betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion och tillgängliga rabattkoder. Dessutom ser du vilka typer av matkassar de olika leverantörerna erbjuder, allt för att du ska kunna göra ett val som passar just dina behov.

Tips inför beställning

Innan du beställer din matkasse, är det några saker som är viktiga att tänka på. Tänk först och främst på antalet personer i hushållet och hur många middagar i veckan ni vill ha i matkassen. Sedan är det viktigt att fundera på er budget och vilka typer av rätter ni föredrar. Se också till att kolla upp leverantörens betyg på Trustpilot, så att ni kan vara säkra på att ni väljer en pålitlig tjänst. Slutligen, överväg variationen och antalet recept som medföljer, så att ni får den variation ni önskar. Genom att ta hänsyn till dessa faktorer kan du hitta en matkasse som matchar din livsstil och dina matvanor perfekt.

Med matkassarna.se kan alla i Surte enkelt hitta sin idealiska matkasse med hemleverans, och därmed få mer tid över till annat som att njuta av de vackra områdena runt Svarta och Göta älv eller kanske besöka den historiska Nödinge kyrka. Så varför inte ta chansen att göra vardagen lite enklare och ännu mer njutbar?