Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Svalöv

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Svalöv

Svalöv är en mysig liten stad belägen i hjärtat av Skåne. Här trivs invånarna med den lugna atmosfären och närheten till naturen. Svalöv kännetecknas av sina öppna landskap, charmiga småbutiker och en stark känsla av gemenskap. För dem som bor i Svalöv och vill förenkla sin vardag finns möjlighet att beställa matkassar med hemleverans. Det är ett bekvämt sätt att få varierade och näringsrika måltider utan att själv behöva planera inköp och recept.

Matkassar i Svalöv

Välkommen till matkassarna.se, sidan där du enkelt kan jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar till just Svalöv. Genom att besöka vår sida får du en tydlig överblick över alternativen. Du kan se betyg, utbud, priser, leveransinformation, pris per portion och även använda aktuella rabattkoder. Dessutom kan du se vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, allt för att göra ditt val enklare.

Saker att tänka på innan du beställer

  • Tänk på hur många personer som ska äta från matkassen.
  • Fundera över antalet middagar du vill ska ingå varje vecka.
  • Ha er budget i åtanke, så att matkassen passar er ekonomi.
  • Kolla upp företagets betyg på Trustpilot, det kan ge en indikation på tjänstens kvalitet.
  • Se över antalet recept i matkassen, så att variationen matchar era önskemål.

Besök oss på matkassarna.se och upptäck bekvämligheten med matkassar som kommer direkt till din dörr i Svalöv. Äta smakligt och njuta av mer tid med familj och vänner!