Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Svalöv

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Svalöv

Svalöv är en mysig liten stad belägen i hjärtat av Skåne. Här trivs invånarna med den lugna atmosfären och närheten till naturen. Svalöv kännetecknas av sina öppna landskap, charmiga småbutiker och en stark känsla av gemenskap. För dem som bor i Svalöv och vill förenkla sin vardag finns möjlighet att beställa matkassar med hemleverans. Det är ett bekvämt sätt att få varierade och näringsrika måltider utan att själv behöva planera inköp och recept.

Matkassar i Svalöv

Välkommen till matkassarna.se, sidan där du enkelt kan jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar till just Svalöv. Genom att besöka vår sida får du en tydlig överblick över alternativen. Du kan se betyg, utbud, priser, leveransinformation, pris per portion och även använda aktuella rabattkoder. Dessutom kan du se vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, allt för att göra ditt val enklare.

Saker att tänka på innan du beställer

  • Tänk på hur många personer som ska äta från matkassen.
  • Fundera över antalet middagar du vill ska ingå varje vecka.
  • Ha er budget i åtanke, så att matkassen passar er ekonomi.
  • Kolla upp företagets betyg på Trustpilot, det kan ge en indikation på tjänstens kvalitet.
  • Se över antalet recept i matkassen, så att variationen matchar era önskemål.

Besök oss på matkassarna.se och upptäck bekvämligheten med matkassar som kommer direkt till din dörr i Svalöv. Äta smakligt och njuta av mer tid med familj och vänner!