Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Svaneholm

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Svaneholm

Svaneholm är en plats med vacker natur och en lugn atmosfär, perfekt för de som uppskattar en harmonisk livsstil. Här kan man njuta av skogspromenader, vackra sjöar och en pittoresk lokal miljö. För invånarna i Svaneholm är tillgången till god och näringsrik mat viktig, och därför är matkassar med hemleverans ett bekvämt alternativ. Hos oss på matkassarna.se strävar vi efter att göra livet enklare för Svaneholmsbor genom att erbjuda en tjänst som jämför olika matkasseleverantörer som levererar till området. Vi tar fram det bästa utbudet för att passa just dina behov.

Matkasseleverantörer i Svaneholm

På matkassarna.se kan du snabbt och enkelt få en överblick över de bästa matkasseleverantörerna som levererar till Svaneholm. Vi listar information om viktiga faktorer som betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion, tillgängliga rabattkoder samt typer av matkassar som varje leverantör erbjuder. Alla dessa uppgifter hjälper dig att göra ett välgrundat val som passar just din smak och livsstil.

Tips inför din matkassebeställning

  • Antal personer: Se till att välja en matkasse som passar antalet personer i ditt hushåll.
  • Middagar per vecka: Bestäm hur många dagar i veckan du vill ha maten planerad och vilken variation du önskar.
  • Budget: Jämför priser mellan olika leverantörer för att hitta en matkasse som passar din ekonomi.
  • Leverantörens betyg: Kolla upp leverantörens betyg på Trustpilot för att läsa andra kunders erfarenheter.
  • Antal recept: Kontrollera antalet recept som ingår för att du ska få den variation du önskar.

Med rätt matkasse blir vardagen både smidigare och roligare. Det är dessutom ett bra sätt att prova nya rätter och utmana sina matlagningskunskaper. Besök oss på matkassarna.se och hitta den matkasse som passar just dig och ditt hushåll i Svaneholm!