Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Svaneholm

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Svaneholm

Svaneholm är en plats med vacker natur och en lugn atmosfär, perfekt för de som uppskattar en harmonisk livsstil. Här kan man njuta av skogspromenader, vackra sjöar och en pittoresk lokal miljö. För invånarna i Svaneholm är tillgången till god och näringsrik mat viktig, och därför är matkassar med hemleverans ett bekvämt alternativ. Hos oss på matkassarna.se strävar vi efter att göra livet enklare för Svaneholmsbor genom att erbjuda en tjänst som jämför olika matkasseleverantörer som levererar till området. Vi tar fram det bästa utbudet för att passa just dina behov.

Matkasseleverantörer i Svaneholm

På matkassarna.se kan du snabbt och enkelt få en överblick över de bästa matkasseleverantörerna som levererar till Svaneholm. Vi listar information om viktiga faktorer som betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion, tillgängliga rabattkoder samt typer av matkassar som varje leverantör erbjuder. Alla dessa uppgifter hjälper dig att göra ett välgrundat val som passar just din smak och livsstil.

Tips inför din matkassebeställning

  • Antal personer: Se till att välja en matkasse som passar antalet personer i ditt hushåll.
  • Middagar per vecka: Bestäm hur många dagar i veckan du vill ha maten planerad och vilken variation du önskar.
  • Budget: Jämför priser mellan olika leverantörer för att hitta en matkasse som passar din ekonomi.
  • Leverantörens betyg: Kolla upp leverantörens betyg på Trustpilot för att läsa andra kunders erfarenheter.
  • Antal recept: Kontrollera antalet recept som ingår för att du ska få den variation du önskar.

Med rätt matkasse blir vardagen både smidigare och roligare. Det är dessutom ett bra sätt att prova nya rätter och utmana sina matlagningskunskaper. Besök oss på matkassarna.se och hitta den matkasse som passar just dig och ditt hushåll i Svaneholm!